Slide Am pregatit oferte avantajoase! Vezi care oferta este potrivita nevoilor tale! COMANDA ACUM

Cat de des trebuie schimbat scutecul de incontinenta la adulti?

Frecventa cu care trebuie schimbat scutecul de incontinenta difera de la o persoana la alta in functie de cantitatea de lichide consumate, greutate corporala, metabolism etc. Ca regula generala, scutecul pentru adulti se schimba la 5-7 ore, fiind necesare 3-4 scutece pe zi.

INGRIJIREA BATRANILOR

Un management adecvat si pe scara larga al incontinentei este esential
pentru ca pacientii care sufera de eliminare involuntara de urina
sa beneficieze de cel mai bun tratament.

DESPRE INCONTINETA

Incontinenta urinara reprezinta o pierdere accidentala sau involuntara de urina datorita unei disfunctii a vezicii urinare si/sau a structurii musculare a planseului pelvian.
Aceasta afecteaza bolnavii nu numai fizic, ci si psihic – insa exista modalitati de a-i reduce impactul. Astfel, trebuie sa privim incontinenta la nivel holistic – crescand eficienta modalitatii de ingrijire a pacientilor si gasind cele mai potrivite produse si metode de tratament.

Ce sunt escarele?

Escarele reprezinta rani la nivelul pielii, care apar in urma mentinerii corpului intr-o pozitie fixa, o perioada indelungata de timp. Ca urmare a presiunii constante exercitate asupra pielii, se diminueaza alimentarea cu sange a zonei afectate, ceea ce conduce la moartea tesutului respectiv.

Ranile cronice se pot vindeca

Solicitati, in cadrul comenzii DVS, includerea GRATUITA in colet a Ghidului practic pentru tratamentul escarelor, care contine informatii utile despre cum putem preveni, ingriji si trata aceste rani.

Dragostea înseamnă grijă pentru cei dragi!

Call Now Button